Szeretjük az egyedi dolgokat

Nem csak kapni, adni is jó. Legyen szó textil hímzésről, pólók emblémázásáról, mezek készítéséről, esetleg ajándékok egyedi feliratozásáról, ránk számíthatsz.Akár egy cégetképviselsz, akár magánszemélyként fordulsz hozzánk, segítünk.

Helyben, saját gépekkel

Tudjuk, nem mi vagyunk az egyetlen olyan cég a piacon, akik póló nyomtatással, emblémázással, gépi hímzéssel és munkaruha értékesítéssel foglalkoznak. Annyiban viszont eltér a mi modellünk a számos hasonló profilú vállalkozásétól, hogy nálunk saját gépekkel készülnek a feliratok. Az pedig, hogy nem közvetítjük a szolgáltatást, egyfajta garanciát jelent arra, hogy az ár megfizethető, a termék pedig kifogástalan minőségű lesz.

Nem csak cégeknek dolgozunk

Tény, a megrendeléseink nagy százaléka céges körből érkezik. De ez nem azt jelenti, hogy magánszemélyként ne kereshetnél meg minket. Ha szeretnéd, akár egy-két pólót is feliratozunk, nyomtatunk rájuk fotót, és egyetlen ajándék bögrére is ráírunk neked valamilyen személyes idézetet. Sőt, csapatoknak is készítünk mezeket, és még a grafika tervezésében is fordulhatsz hozzánk.

“A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.”

— GUNDEL KÁROLY