Póló nyomtatás

Ha valamivel feldobnátok a bulit, esetleg valamilyen különleges ajándékon töröd a fejed, egy egyedi mintával ellátott póló ideális választás lehet. A pólónyomtatás mindig jó ötlet, szülinapra, bulira, legény- vagy leánybúcsúra szinte kötelező. És nem csak azért, mert egy vicces felirattal ellátott “csapatpóló” megadja a buli alaphangulatát, hanem azért is, mert emléknek is kiváló. Ha eltesszük és pár év múltán újra elővesszük, a segítségével akaratlanul felidézzük azt a sok szép emléket, amit annak idején átéltünk. Ha ti is így fokoznátok a buli hangulatát, pólónyomtatás ügyében számíthattok ránk.

A webáruházban található ruházatra is kérhettek egyedi mintát. De hozott pólókra is gond nélkül nyomtatunk.

És hogy mi kerüljön a pólóra? Mi szöveget, fotót is nyomtatunk. Sőt, egyedi grafika tervezésében is számíthatsz ránk. Ha nagyjából megvan az elképzelés, mi úgy szerkesztjük meg nektek a mintát, hogy az biztosan jól mutasson a pólón.

Szóval, ha buli lesz, és szeretnétek a csapat összetartozását valamivel megmutatni, a pólónyomtatás jó választás. Ahogy akkor is, ha csak ajándékba adnátok valami igazán személyeset.

Vedd fel a kapcsolatot kollégánkal!

    Az árajánlatkérés típusa (kérlek válassz)


     

    captcha