Céges ruházat emblémázás

A munkaruházat a céges imázs része. Nem kérdés tehát, hogy erre áldoznia kell a vállalkozóknak, a cégtulajdonosoknak. Olykor még plusz megrendelések is múlhatnak azon, hogy milyen a munkaruha minősége, külleme. A leendő vevők, üzletfelek ugyanis könnyen ítélnek az első benyomás alapján. Azaz, ha silány a munkaruha, a szolgáltatást is gyengének feltételezik. Mondhatnánk azt is: ha a munkaruha nem bírja a mindennapi igénybevételt, és emiatt idő előtt lekopnak az azon elhelyezett emblémák, információk, az közvetett módon hátráltathatja a cégünket a fejlődésben. És ez majdnem minden iparágra igaz. A különbség csupán csak az emblémázási eljárásban van.

Mi minden esetben az adott szolgáltató tevékenységi köréhez leginkább alkalmas megoldást ajánljuk. Ha elegánsabb megjelenésre van szükség, géppel hímezzük a logót, a szöveget. Ha erős külső hatások érik a munkaruhát, direkt nyomással készítünk emblémát. Az előbbi esetben maga a hímzés eredményez kitűnő minőséget, míg az utóbbinál az, hogy a festék közvetlenül a ruhára kerül. De hasonlóan strapabíró marad az embléma, ha a grafika felvitelére flex/flock fóliás nyomást használunk. Ebben az esetben ugyanis a kinyomtatott minta hőpréseléssel kerül az anyagra. A módszert egyébként főként mezek feliratozásánál használják. Amiből következtetni lehet arra is, hogy a rendszeres mosást is rendkívül jól bírják az ezzel az eljárással készült feliratok.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni a transzfernyomtatásról sem. Ez viszonylag egyszerű módja az emblémázásnak. A minőséget illetően viszont nem biztos, hogy a legjobb választás. Szemben a szublimációs nyomtatási eljárással. Ezzel a módszerrel garantáltan strapabíró lesz az anyagra vitt minta. Mezekhez tökéletes, de munkaruha is bátran nyomtatható a módszerrel. A nehézséget itt csupán az jelenti, hogy szublimációs nyomtatással fehér szín nem vihető fel. Vagyis ha a mintánkban feltűnik a fehér, mindenképpen fehér alapra kell dolgozni. Nem mindegy tehát, hogy milyen a grafika, amit a munkaruhára nyomtatnánk. Így azért, hogy ne csak a nyomtatás, hanem az előkészítés is gördülékenyen menjen, a grafikai munkában, az embléma, a felirat tervezésében, szerkesztésében is számíthatsz ránk. Ha ugyanis gyenge a kapott anyag, hiába kiváló a nyomtatás minősége, a végeredmény nem lesz professzionális.

Ne kövesd el ezt a hibát! A munkaruha nyomtatása mellett bízz meg minket a grafikai tervezéssel is!

Vedd fel a kapcsolatot kollégánkal!

    Az árajánlatkérés típusa (kérlek válassz)


     

    captcha