Textíl áru forgalmazás

Hogy milyen egy igazi munkaruha? Leginkább olyan, ami bírja a mindennapi igénybevételt, a rengeteg mosást, és akár egy extra hosszú munkanapokon át is kényelmes viselet marad. Ugyanakkor védelmez is, szükség esetén megóvja a viselőjét az esetleges sérülésektől. Persze mindezek mellett nem árt, ha stílusában is passzol a cég imázsához. Ez utóbbit részben az emblémázással elérhetjük, de azért nem mindegy az sem, hogy egy klasszikus pólóban vagy egy elegáns ingben fogadjuk az ügyfeleinket. Ezt vedd figyelembe te is a választáskor.

Ugyanakkor a praktikumra sem árt odafigyelni. Lehet, hogy a kollégák sokkal könnyebben dolgoznak egy jól szellőző mellényben, mint mondjuk egy zárt kabátban. Ezt csakis a ruházat viselője tudja megmondani. Célszerű ezért a munkaruházat kiválasztása előtt azoktól is tanácsot kérni, akik azt hordani fogják. Persze a döntést illetően nálunk is informálódhatsz. Ha ezt tennéd, az elérhetőségeinket itt találod.

Miután a stílust, a színt és az igényeket összevetve választottál, jöhet az emblémázás. A munkaruha ugyanis akkor lesz igazán a te cégedhez illő, ha arra felkerül az a bizonyos logó is. Természetesen ebben is számíthatsz ránk.

És hogy a munkában szükséges ruházatok közül pontosan miket tudsz megrendelni tőlünk? Gyakorlatilag mindent – akár emblémázva, akár anélkül -, a legkülönfélébb reklám és textiláruk közül választhatsz. Kínálunk pólót, pulóvert, inget. Tudsz választani a céged imázsához illő mellényt, kabátot, nadrágot. Sőt, még munkavédelmi cipő is vásárolható nálunk. Nézz körül a webáruházban, kérdés esetén pedig keress minket!

Vedd fel a kapcsolatot kollégánkal!

    Az árajánlatkérés típusa (kérlek válassz)


     

    captcha